• Nullum judicium
  sine deo
  0757 511 344

  Consultanta, Asistenta si Reprezentare cu Experienta.


 • Specializati
  in drept penal
  0757 511 344

  Servicii Profesionale Avocatiale cu Experienta.


 • Specializati
  in drept penal

  Specializati in drept penal, atat infractiuni prevazute de
  codul penal cat si cele in legi speciale.
  Reprezentare si asistenta cu rezultate.


Specializati in drept penal si civil, infractiuni prevazute de codul penal si legi speciale

Suntem specializati exclusiv in drept penal  si civil . Oferim reprezentare si consultanta in orice problema de drept penal si civil .

Asiguram reprezentare la cel mai inalt nivel in materia dreptului penal in fata organelor de cercetare penala din cadrul Politiei Romane din Municipiul Bucuresti , judetul Ilfov, parchetelor de pe langa Judecatoriile Sector 1, 2, 3, 4, 5, 6 Bucuresti, parchetelor de pe langa judecatoriile Buftea si Cornetu ale judetului Ilfov, Parchetelor de pe langa Tribunalul Bucuresti, Tribunalul Ilfov, Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, D.N.A, D.I.I.C.O.T, Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, Parchetul de pe langa Tribunalul Militar Bucuresti, Parchetul de pe langa Curtea Militara de Apel Bucuresti precum si la Judecatoriile Sector 1, 2, 3, 4, 5, 6 ale municipiului Bucuresti, Judecatoriile Buftea si Cornetu ale judetului Ilfov, Tribunalul Bucuresti, Tribunalul Ilfov, Curtea de Apel Bucuresti, Tribunalul Militar Bucuresti, Curtea Militara de Apel Bucuresti, Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Cabinetul de Avocatură "Avocat Ivan Razvan Claudiu" oferă o gamă largă de servicii avocaţiale juridice din sfera Dreptului Penal la cel mai inalt nivel cu o experienta de peste 10 ani de practicieni in dreptul penal.

poza Asistenta 1

Asistenta

Asistenta specializata in drept penal cu experienta si rezultate.

Detalii
poza Reprezentare 1

Reprezentare

Reprezentare in interesul clientilor nostri cu orice reprezentant al Politiei Romane, Ministerului Public si in fata oricarei instante de judecata din Romania exclusiv in materie penala.

2144062735
poza Consultanta 1

Consultanta

Consultanta profesionala si asistenta pentru protectie legala ireprosabila.

Detalii

Aveti intrebari?

Trimiteti un mesaj
Trimite mesajul

Despre noi

Cabinetul de Avocatura "Ivan Razvan Claudiu" ofera o gama larga de servicii avocatiale juridice la cel mai inalt nivel exclusiv din sfera Dreptului Penal.
Asiguram Mediere, Consultanta si Asistenta Juridica la Organele de Politie, Parchet, Instantele Penale, Notariat, Executor Judecatoresc si Organisme Internationale.
Deviza noastra de avocat este de a fi loial clientului nostru, venind in ajutorul acestuia printr-o consultanta juridica, asistenta si protectie avocatiala ireprosabila.
Dialogam de la egal la egal, asiguram asistenta si reprezentare in interesul clientilor nostri cu orice reprezentant al Politiei Romane, Ministerului Public si in fata oricarei instante de judecata din Romania exclusiv in materie penala.

Domenii de practica

Cabinetul de Avocatură „Avocat Ivan Razvan Claudiu” oferă o gamă largă de servicii avocaţiale juridice din sfera Dreptului Penal la cel mai inalt nivel cu o experienta de peste 10 ani de practicieni in dreptul penal.

poza Drept penal 1

Drept penal

Cabinetul de Avocat Ivan Razvan Claudiu acordă asistenţă şi reprezentare în legătură cu orice infractiuni în faza de urmărire penală şi în faţa instanţelor de judecată:
- în faza de urmărire penală, cu abordarea specifică a probaţiunii caracteristică infracţiunilor prevazute de codul penal si de legile speciale
- în faza de judecată, atât în cameră preliminară, cât şi în cercetarea judecătorească;
- în faza de executare a pedepselor, în ceea ce priveşte stabilirea regimului de executare a pedepsei, precum şi asistenţa la executarea contestaţiilor privind măsurile luate în penitenciar.

poza Drept civil 1

Drept civil

In materia dreptului civil aparam interesele clientilor nostri cu profesionalism si seriozitate la cel mai inalt nivel pledand in fata instantelor civile judecatoresti de orice grad din Bucuresti si Ilfov in cauze:
- ce privesc divorturi,
- incredintare de minor(i),
- stabilire si acordare alocatie de crestere minor(i),
- stabilirea si acordare de alocatie pentru continuarea studiilor
- majorare alocatie de crestere minori
- stabilire autoritate parinteasca de crestere si educare a minorilor
- partajul bunurilor comune dupa desfacerea casatoriei

Testimoniale

 • Tolbaru Valentin Ionel

  Este unul dinre putinii avocati care m-a reprezentat foarte bine pentru a scapa de situatia problematica in care ma aflam. Recomand cu incredere pentru toti care aveti probleme grave de rezolvat.


 • Dumitru Alexandru

  Am lucrat cu domnul avocat si am fost foarte multumit de felul in care am colaborat. Mi-a explicat fiecare pas, am fost linistit (pe cat era posibil) si cu problema rezolvata.


 • Ciuca Mihaela

  Prietenos si amabil. Munca domnului avocat Claudiu este foarte minutioasa.


 • Petrican George

  Am doar cuvinte de lauda pentru avocatul Ivan. Am apelat la dansul in mai multe ocazii si m-a ajutat sa trec prin momente dificile si incerte.


 • Dinca Viorel

  Recomand CU CALDURA serviciile dansului si as apela oricand la ele daca va fi nevoie (sper sa nu fie cazul totusi).


Articole

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Nullum judicium sine deo trial lenses