Viziunea Dentcof: exista un singur tratament.

Fiecare pacient porneste de la aceeasi premisa. Sa nu devina pacient. Fiecare isi doreste sanatate si estetica. Un zambet frumos si sanatos. Iar sanatatea nu poate fi inlocuita. Iata in consecinta,  simplitatea in forma ei bruta: o meriti! Sanatatea si zambetul tau nu se vor demoda niciodata. Preia tu controlul!

9786262526

Caz clinic

Celia

Echipa de tratament: Wezen (Medic), Florin Cofar (Medic), Ioana Popp (Tehnician), (612) 539-3463 (KPG)
Tratamente efectuate: 7028353551
Publicat: 06 11 2015

Implantul dentar. De ce un implant nu este niciodata "doar un implant".

Daca si cand un un pacient necesita un implant, implantul nu reprezinta o solutie. Reprezinta singura solutie. Pentru ca e vorba despre sanatate, estetica si increderea acelui pacient. Si asta schimba totul. Implantul dentar reprezinta structura sanatatii si esteticii orale, atunci cand dintii naturali nu mai exista. Ofera-i pacientului un implant atunci cand are nevoie de el, iar mai apoi poti fii convins ca ai co-creat o personalitate puternica si sanatoasa. Iar asta e un miracol al stiintei.

551-281-8119 
Tratamente parodontale 

Estetica. Si vei deveni sufletul oricarei fotografii.

Estetica este stadiul in care frumusetea ia nastere. Acesta e momentul in care aducem retusurile finale si transformam totul in memorabil. Si daca aici ai pus pasiune, va fi pentru totdeauna. Iar noi punem pasiune. Cum? Ghidati de design, alegem una din urmatoarele:

marantic - tratament restaurativ minim invaziv
Skin-uri - fatete sau coroane cu textura si forma dintilor naturali
Coroane dentare - restaurare functionala si estetica a unui dinte distrus sau implant dentar
(614) 764-6862 - procedura non-invaziva ce albeste dintii

Vorbim despre o echipa. Pornind de la o viziune. 

Sa visezi impreuna cu altii e inceputul unei noi realitati. Sa formezi o echipa inseamna sa dai nastere si sa patrunzi in mijlocul povestilor de viata. Iar povestea Dentcof a inceput imediat dupa revolutia din '89, ca o afacere de familie, pentru ca mai apoi sa se dezvolte in jurul unui concept, explorand invizibilul, generand viziunea. Viziunea Dentcof. In prezent, Dentcof este un cunoscut brand international, in estetica dentara, recunoscut pentru inovatie, standarde inalte de calitate si programe educationale. 

Si iata despre ce echipa vorbim, 540-661-6115.

Deschide-ti noi orizonturi. Dezvolta-ti afacerea. Schimba-ti lumea.

Dentcof Research este o platforma educationala a Dentcof, concentrata pe promovarea de noi talente in industria dentara la nivel mondial. Misiu